Besøk oss på facebook

Facebook Facebook

Galleri

Fotograf: KG
Blokktinden - utsikt sørvestover
KG

Hva skjer?

juni 2020
man.tir.ons.tor.fre.lør.søn.
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Kommende hendelser

Kontaktinformasjon

Rødøy kommune, Helse- og omsorgsetaten
Rødøy rådhus Vågaveien 100
8185 Vågaholmen
E-post : anne.skeie@rodoy.kommune.no
Telefon
: 75 09 80 10

Faks
: 75 09 80 01

Sikker innsending

Sikker innsending til kommunen Sikker innsending til kommunen

Kommuneplan

Kommuneplanens samfunnsdel Kommuneplan

Prosjektet Helsehus

Helsehus Helsehus

Rødøy det gode liv

Rødøy det gode liv Rødøy det gode liv

Kommunereform

Bedre kommune Kommunereform informasjonsside

Kommunekart

Polarsirkelportalen Polarsirkelportalen

Personvern

Personvern

Bredbånd og mobiltelefoni, informasjonsside

Bredbånd Bredbånd og mobiltelefoni, informasjonsside

Koronaviruset: tiltak og hendelser i Rødøy

Virus.png - Klikk for stort bilde

Vi har innført lokale tiltak i Rødøy, og det er begrenset adgangskontroll til offentlige bygg. Det er ikke klart hvor lenge de forskjellige tiltakene vil vare, men vi legger ut informasjon løpende her. 

Trafikklysmodellen og full åpning av barnehager

Barnehagene i Rødøy planlegger og arbeider for å få fullåpnet barnehagene igjen så snart som mulig, men kan må bruke litt tid utover neste uke, for å få dette til.

Det normaliserer seg i barnehagene i løpet av uken 2.-5 juni, og vi satser på fullåpnet barnehager fra mandag 8. juni. For å oppfylle statens krav til smittevern vil det fremdeles være behov for noe ekstra bemanning når tidligåpning er normalisert igjen. 


 

Besøk ved omsorgssentrene

Ny informasjon per 28. mai 2020

Den alminnelige besøksstansen til omsorgssentrene er nå opphevet. Men det er fremdeles krav til besøkskontroll og særlige hygienekrav i forbindelse med besøk. Besøk slik det nå er lagt opp til er en god måte å følge retningslinjene fra FHI på. Det opprettholdes en tid framover.

Vi kan nå ta imot besøk ved både Alderstun og Rødøya omsorgssenter, etter reglene nedenfor. Ta kontakt for avtale.

I tillegg vil beboerne ved omsorgssentrene fritt kunne forlate omsorgssenteret. Det er viktig at også ved turer ut opprettholdes smittevernreglene i forhold til håndhygiene og sosial avstand.

Besøk bør fortrinnsvis skje utendørs, i eget besøksrom og eventuelt i beboers eget rom, uten opphold i fellesarealer. 

Det skal tilrettelegges slik at det er mulig å holde 1 meters avstand til hverandre, samt at det kan utføres håndhygiene før og etter besøk. 

Det blir tilrettelagt for besøk i en av leilighetene. Besøk kan også legges til rette for i uteområdene.

Vi har besøkstid alle dager fra kl 1100-1300 og kl 1630-1830. Det settes av inntil en time til hvert besøk. Lange besøk er i første omgang prioritert ektefeller og pårørende som har lang reisevei, men kan legges til rette for alle hvis det er tid og plass. Maks antall besøkende er to inne. For besøk ute gjelder regler for sosial avstand. 

Ta kontakt for å avtale besøkstidspunkt

 • Alderstun tlf 903 66 432
 • Rødøya tlf 902 84 852 

Besøkende til Alderstun møter ved hovedinngang ved gammelsiden, og vil bli vist til egen inngang på fremsiden av leilighet. 

Besøkende til Rødøya møter ved inngangen til heisen, og vil bli vist vei videre. 

Besøkende og beboer utfører håndhygiene før og etter besøk. Dette vil personalet vise dere.

Hold avstand til andre besøkende og påberegn litt venting mellom besøk slik at personalet får rengjort mellom besøkene. Ved luftveissymptomer ønskes ikke besøk.

Velkommen!

FHI: Besøk i kommunale helse- og omsorgsinstitusjoner


 

Vi følger nasjonale føringer for trygg gjenåpning

Det er nå to måneder siden koronasituasjonen endret hverdagen til mange, også i Rødøy kommune. Vi har ikke hatt sykdomsutbrudd i vår kommune, og takket være alle de forebyggende tiltakene så har situasjonen i Norge blitt slik at det lettes litt på noen av tiltakene. Vi har brukt tiden nå til å være forberedt dersom vi får sykdomsutbrudd. Vi følger folkehelseinstituttets råd og de nasjonale føringene i arbeidet.

 

 
 

Fritidsreiser

Regjeringen la frem nye oppdaterte råd om ferie og fritidsreiser i Norge 15. mai. 

– Jeg vil anbefale folk å planlegge for Norgesferie i sommer. Norge er et vakkert ferieland, og selv om årets ferie blir annerledes enn vi hadde planlagt, er jeg sikker på at den kan bli veldig fin. Mange må gjøre om på planene sine, men nå gir vi folk mer forutsigbarhet, slik at det kan bli lettere å planlegge ferien. Du har lov til å dra på ferie hvor du vil i landet, og kanskje er det i år du skal oppdage en del av Norge du ikke har sett før – på biltur, til fots, med båt, tog eller fly, sier statsminister Erna Solberg.

Fortsatt gjelder FHIs forebyggende råd på reisen:

 • God håndvask med såpe og vann et viktig forebyggende tiltak, både på reisen og for å avgrense videre smitte. Alkoholbasert hånddesinfeksjon kan være et alternativ hvis ikke håndvaskmuligheter er tilgjengelig. 
 • Unngå kontakt med syke personer, spesielt personer med luftveissymptomer. 
 • Unngå å hoste på andre, vask hendene hyppig og grundig og unngå å reise hvis du er syk. 

Les mer hos FHI om smittevernråd ved reise innenlands, utenlands, forebygging, osv.


 

Idrettsaktivitet

Regjeringen har lagt frem smittevernveileder for idrett

Uteanleggene har allerede blitt åpnet for bruk. Det nå åpnet for at også innendørs idrettsanlegg kan tas i bruk. Det er fremdeles forbudt å bruke garderobeanleggene, og treningsstudioer o.l. er fremdeles stengt.

Det skilles mellom arrangementer og ordinære treninger: 

 • Ved arrangementer tillates det at inntil 50 personer kan være samlet på et sted.
 • Ved ordinære treninger tillates det at inntil 20 personer kan være samlet på et sted.
 • Forutsetningen er at smittevernreglene følges.

Det er ikke renhold av kommunal idrettshaller på ettermiddag og kveldstid. Anleggene må renholdes mellom hver gruppe som skal bruke det. Dersom idrettsanleggene skal kunne benyttes på ettermiddag og kveld, må bruken derfor avtales med oppvekst- og kultursjefen på forhånd, særlig om hvordan renhold skal foregå. 

Norges idrettsforbund, NIF har også egen temaside om koronavirus

Særforbundene har også temasider om korona for detaljert gjennomføring av aktivitetene, f.eks Norges fotballforbund, NFF.


 

Skolen åpner for alle elever

Regjeringen har vedtatt at skolene skal åpne for alle elever fra mandag 11. mai.

Rødøy kommune følger regjerningens plan for åpning av og skoler, barnehager og SFO. Dette innebærer at fra 11.mai skal også elevene i 5.-10. klasse komme på skolen.

Regjeringen har vært tydelig på at det skal være trygt både for barn og voksne å oppholde seg i barnehager og skoler. Det er utarbeidet en nasjonal veileder for hvordan smittevern skal håndteres. Dette er de oppdaterte smittevernveilederne:

Det er iverksatt tiltak i skolene i Rødøy kommune i tråd med veilederene for å sørge for at vi imøtekommer kravene til smittevern.

Alle ansatte i skole og SFO, d.v.s. lærere, assistenter og renholdere vil få oppfølging på hvordan dette skal organiseres ved den enkelte skole i forkant av at skolene åpner.

Skoledagene følger vanlig plan når det gjelder oppstart og avslutning. Skolene vil sende ut informasjon om rutiner for organisering av skoledagen, måltider, skyss, friminutt, levering og henting av barna, hygienetiltak m.m.

Skoleskyssen vil gå som normalt.  Det oppfordres likevel til å bringe og hente barna med egen skyss dersom det er mulighet for det.  Det er for å unngå at for mange barn blir samlet på et lite område.

Vi ser nå fram til å få noen av elevene tilbake på skolen. Vel møtt på skolen til alle elever mandag 11. mai!

Informasjon fra Utdanningsdirektoratet og FHI:

Informasjon til foreldre med barn i skolen

Slik sørger vi for trygge skoler


 

Videoprat til omsorgssentrene

Det er egne besøksrestriksjoner for omsorgssentrene. Alderstun omsorgssenter har åpnet for besøk, se over. Rødøya omsorgssenter jobber med tilsvarende løsninger. Kun besøk som er strengt nødvendig tillates inntil videre.

Du kan i stedet for besøk ta en videoprat med din nærmeste på omsorgssentrene. Dette er en fin mulighet til å møtes oftere. Begge har sin messengerkonto. Ring først, så er vi behjelpelige med å sette opp videopraten. 

 • Alderstun omsorgssenter, 903 66 432
 • Rødøya omsorgssenter, 902 84 852
Eller ta kontakt med omsorgssenteret for å avtale eventuelle nødvendige besøk
 • Vakt-telefon Alderstun omsorgssenter 75 09 80 27
 • Vakt-telefon Rødøya omsorgssenter 75 09 89 70


 

Råd for deg med allergi

Pollenallergi har mange like symptomer med koronasmitte, og allergikere bør ta allergimedisin for å undersøke om symptomene forsvinner.

– Virker medisinen, er det god grunn til å tro at det ikke er korona, sa helsedirektør Bjørn Guldvog på pressekonferanse om koronakrisen onsdag 22. april.

Om lag 1 million nordmenn har pollenallergi, og flere har uttrykt bekymring over at symptomene minner om korona og er redde for at de er smittet med viruset, ifølge Guldvog.

Han anbefaler allergikere å begynne med pollenmedisin to uker før sesongen starter. Dersom medisinen ikke virker mot symptomene, bør man ta kontakt med fastlegen for å eventuelt bli testet for koronaviruset. 

– Har man alvorlige symptomer og medisinen ikke virker, kan det være lurt å ta en test, sa han. (NTB)

Norges Astma og alleriforbund (NAAF) skriver også at hjelper det å ta antihistaminer, øyedråper og nesespray, så er det allergi.

NAAF har også en informasjonsside om korona for allergikere. Her finner man informasjon om korona for dem som har astma eller kols, hvem som skal i barnehage og på skole, råd om hjemmekontor, håndvask og andre tema. 


 

Karantenebestemmelsen utgår

Kommunestyret valgte i møtet i dag, onsdag 22. april, å ikke forlenge forskrift om utvidet karantenebestemmelse. Selv om forskriften gikk ut i dag, betyr det ikke at vi kan leve som før pandemien oppsto. 

Kommunestyret ber befolkningen i Rødøy om å følge nasjonale råd for å unngå smittespredning. Vi må fortsatt vaske hender, holde avstand, og holde oss hjemme når vi er syke. Vi bør begrense all reise som ikke er nødvendig.

Vi har en gunstig situasjon, uten smittespredning lokalt. Den situasjonen ønsker vi å beholde. 

Selv om alle lengter etter en normal hverdag, så må alle være med å gjøre sin del av jobben på den nasjonale dugnaden. Slik at vi sammen gradvis og på en trygg måte kan åpne samfunnet igjen.  
 

Ønsker alle rødøyfjerdinger en fin vår!

Inger Monsen
Ordfører


 

Fysioterapeuter

Fysioterapeutene har vært stengt etter vedtak fra Helsedirektoratet, men vil nå åpne igjen.  

Viktig informasjon angående covid-19 og fysioterapi. (PDF, 126 kB) Her orienterer fysioterapeut Linn Krogh blant annet om at dersom du har mistanke om Covid-19, luftveisinfeksjon, forkjølelsessymptomer eller feber, så ikke kom inn til behandling! 

Ring for å avtale ny time. Fysioterapeutene vil vurdere hvem som kan få time ut fra gjeldende situasjon.

Linn Flættkjær Krogh (Kila) treffes på telefon 901 23 827 fra kl 0900-1500 mandag til fredag. 

Thomas Hoff (Jektvik) treffes på telefon 401 94 242. 


 

Barnehagenes åpningstid

Barnehagene i Rødøy åpnet mandag 20. april. Det ble imidlertid ikke åpningstider helt som vanlig. Frem til normal åpning kan foreldre i kritiske samfunnsfunksjoner søke om normale åpningstider, via sin arbeidsgiver. Slike funksjoner er:

– Styring og kriseledelse
– Forsvar
– Lov og orden
– Helse og omsorg
– Redningstjeneste
– IKT-sikkerhet i sivil sektor
– Natur og miljø
– Forsyningssikkerhet
– Vann og avløp
– Finansielle tjenester
– Kraftforsyning
– Elektroniske kommunikasjonstjenester
– Transport
– Satellittbaserte tjenester
– Apotekene

Se oppdatert liste over samfunnskritiske funksjoner som kan få plass i barnehage og barneskole.

Familier der de foresatte har samfunnskritiske funksjoner kan melde behov for tilbud til sine barn til oppvekstsjefen: sle@rodoy.kommune.no.


 

Legekontorene

Av hensyn til smittevern vil Rødøy legekontor fortsette å minimere driften frem til 1. mai. Det vil bli avholdt timer etter behovsvurdering, men vil være stengt for publikum som ikke har avtale. Allerede avtalte legetimer vil bli vurdert og du blir kontaktet dersom timen din er avlyst. 

Mange spørsmål og vurderinger kan gjøres via telefon eller ved videokonsultasjon. Vi ber deg ta kontakt med legekontoret per telefon eller via besøkslegen.no dersom du trenger kontakt med lege eller helsepersonell. Vi vil da sammen vurdere eventuelle alternativ.

På hverdager har vi utvidet telefontid 09.00-11.30 og 12.30-1430. Kontakt oss på 75 09 88 50 for avtale. 

Selv om vi har iverksatt smittevern tiltak er det viktig at alle som trenger kontakt med lege tar kontakt med oss enten på legekontoret eller legevakt

I tillegg til hastesaker og nødsituasjoner, vil vi påpeke at det dette gjelder spesielt kronikere som har behov for regelmessig oppfølging. 


 

NAV informerer

NAV Rødøys publikumsmottak vil være stengt inntil videre for å hindre koronasmitte. De ansatte har hjemmekontor. Alle fysiske møter vil bli avlyst, eventuelt gjennomført via digitale løsninger eller per telefon. Bare unntaksvis vil det bli gjennomført fysiske møter.

Har du behov for kontakt med NAV Rødøy kan du:

* Bruke funksjonen «skriv til oss» på nav.no
* Sende e-post til NAV Rødøy, adressen er: nav.rodoy@nav.no
* Kontakte Pernille Bruun, leder 412 72 634
* Behov for kontakt med barnevernet i Rødøy, ring 904 16 429
* Slå opp på nav.no. for person

Økt tilgjengelighet
Med bakgrunn i den pågående pandemisituasjonen har flere personbrukere enn vanlig behov for å komme i kontakt med NAV. NAV har derfor åpnet en midlertidig kanal for brukere av sosiale tjenester på nav.no, slik at disse brukerne kan kommunisere digitalt med sitt NAV-kontor. Skriv til oss

Søk om økonomisk sosialhjelp
Nå kan du som skal søke om økonomisk sosialhjelp i Rødøy søke digitalt. Søk om øknomisk sosialhjelp

Forskudd på dagpenger
Permitterte og arbeidsledige kan søke NAV om forskudd på dagpenger fra mandag 30. mars. Pengene kan utbetales før påske. Les om hva du må gjøre, hvor mye du får, og når du får pengene på NAV.no


 

Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte

Hjelpetelefonen hjelper seksuelt misbrukte personer, incestutsatte og deres pårørende. Telefonen er åpen døgnet rundt, alle dager i året. Du kan være anonym om du vil. 

Trenger du noen å snakke med, ring 800 57 000. Det er gratis å ringe. 


 

Familier med ny hjemmesituasjon

Det har de siste dagene vært mye fokus på hvordan familier håndterer den nye hjemmesituasjonen.

Tverrfaglig Team for barn og unge i Rødøy vil gjerne gjøre oppmerksom på at vi alle fortsatt er i arbeid og at vi kan kontaktes for samtaler/rådgivning/konsultasjon per telefon. Vi har avtalt ukentlige møter på nett.

 • Helsesykepleier Ingvild Telnes 959 65 660

 • Barne- og ungdomskoordinator Christina Heimdal 905 30 929

 • Barneverntjenesten Siri Midttun eller Inger Lise Kvalvik Aakre, vakttelefon dagtid 904 16 429

 • Interkommunal barnevernvakt kveld/natt/helg: 995 41 500

 • Oppvekstetaten Svend Leif Einvik 473 15 905

Familievernkontorene er gjenåpnet. Møter i hovedsak på telefon. Nettsiden ”Familiehverdag” gir mange nyttige tips

I tillegg finnes det en rekke hjelpetelefoner barn og voksne kan ta kontakt med, deriblant:

Noen råd til både barn og foreldre:

Åtte råd til barn - Klikk for stort bilde

Råd til foreldre - Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delt bosted og samvær under koronautbruddet

Hverdagen er vanskelig for mange under koronautbruddet. Foreldre som ikke bor sammen kan møte nye utfordringer når de skal samarbeide om barna, ikke minst i forbindelse med påsken.

Regjeringen har noen råd for gjennomføring av delt bosted og samvær mellom barn og foreldre.


 

Videokonsultasjon

Nå tilbyr både legene og psykisk helsetjeneste videokonsultasjoner. Dette kan være et fint alternativ til å møte på legekontoret, eller bare å snakkes per telefon. Samtidig reduserer vi risikoen for å spre smitte. 

Videokonsultasjon egner seg godt for samtaler og forlengelse av sykemeldinger, eller andre enkle problemstilling som ikke krever undersøkelse. 

For å bestille time ta kontakt, som ved vanlig timebestilling.

Du må ha epost for å kunne benytte deg av tilbudet. 

Her finner du mer informasjon om videokonsultasjon


 

Psykisk helse

Personer med psykiske lidelser og problemer kan oppleve økt symptomtrykk i denne situasjonen, derfor er tjenesten tilgjengelig på telefon alle hverdager fra 0900-1500.

Vi begrenser omfanget av hjemmebesøk, men har åpnet for videokonsultasjon. Ta kontakt. 

Psykiatrisk sykepleier er tilgjengelig på telefon 480 95 611.


 

Helse- og omsorgstjenesten er forberedt

I de siste ukene har vi i helse- og omsorg jobbet for å omstille oss og forberede oss så godt vi kan på at også vi i Rødøy kan bli syke av koronaviruset. Dette samtidig som vi gjør alt vi kan for å unngå at sykdommen rammer oss. Vi er der for dere, og skal gjøre alt vi kan for å gi dere trygge og gode tjenester i denne tiden.

Les hele orienteringen til helse- og omsorgssjef Anne Skeie (PDF, 616 kB)


 
 

Koronasituasjonen og privatøkonomi

Situasjonen med koronasmitten påvirker samfunnet vårt i stor grad. Mange blir permitterte, og vil etter hvert gå over til dagpenger. Redusert inntekt gjør det viktig å gå gjennom den nye økonomiske situasjonen. Ved å være tidlig ute, kan større økonomiske problemer unngås.

De som trenger hjelp med å få kontroll på økonomien kan søke hjelp. NAV-kontorene tilbyr økonomisk rådgivning til innbyggerne som trenger det.

NAV Gjeldsrådgivning er økonomirådstelefonen i NAV. Telefonnummeret er 55 55 33 39. 

Mer om NAV Gjeldsrådgivning – økonomirådstelefonen i NAV.

Har du behov for kontakt med NAV Rødøy kan du:

 • Bruke funksjonen «skriv til oss» på nav.no
 • Sende e-post til NAV Rødøy, adressen er: nav.rodoy@nav.no
 • Ringe Pernille Bruun, leder 412 72 634

Samle gjerne mest mulig av dine økonomiske opplysninger før du tar kontakt. Dokumenter kan sendes inn via sikker innsending e-dialog på Rødøy kommunes hjemmeside.


 

Eksamen i grunnskolen er avlyst

Regjeringen har bestemt at både skriftlig og muntlig eksamen i 10. klasse er avlyst våren 2020.

Elevene vil få fullverdig vitnemål uten eksamen, og tas inn på videregående skole på bakgrunn av standpunktkarakterer.  I vitnemålet vil det stå at eksamen er avlyst.

Skolene arbeider for å sikre at det er grunnlag for å sette standpunktkarakterer. Elevenes deltakelse og innleveringer er viktige for at dette grunnlaget skal være på plass. 

Standpunktkarakterene vil bli satt helt mot slutten av skoleåret.


 

Barnehage og SFO – betaling

Regjeringen har vedtatt at det ikke skal betales for barnehageplass og SFO-plass for det tidsrommet barnehage og SFO er stengt som følge av situasjonen med koronasmitte som Norge når er i.

Beløpene vil bli korrigert på neste faktura foreldrene får fra Rødøy kommune.


 

Større utvalg av bøker

Gjennom den nye e-bok appen Book Bites får du nå et betydelig større utvalg av bøker! Det blir også flere eksemplarer av hver tittel tilgjengelig for utlån.

Les mer om Book Bites på biblioteksidene


 

Barn og unge

Dagens situasjon med stengte skoler, barnehager og fritidsaktiviteter skaper en mer krevende hverdag med andre utfordringer for de aller fleste av oss. Selv om helsesykepleier og barne- og ungdomskoordinator for tiden ikke kan møte barn, unge og foreldre på de vanlige stedene, så er vi på jobb. Har du behov for å snakke med oss så er vi tilgjengelig hverdager mellom kl 0800-1530 på telefon

959 65 660 helsesykepleier
905 30 929 barne- og ungdomskoordinator

OBS!
På grunn av andre oppgaver, så kan det være at vi ikke får besvart telefonen med det samme. Vi ringer opp så snart det lar seg gjøre. 

 

Barneverntjenesten

Ansatte i barneverntjenesten i Rødøy har for tiden hjemmekontor så lenge det er praktisk mulig, og rådhuset er stengt for besøkende.

Møter mellom barneverntjenesten og barn og foreldre vil i hovedsak bli gjennomført per telefon eller på nett.

Dersom du er bekymret for et barn eller ønsker å snakke med oss i en pågående sak, kan du kontakte oss direkte på barnevernstelefonen 904 16 429 innfor ordinær kontortid.

Utenfor ordinær kontortid er det fortsatt Barnevernvakta i Bodø som skal kontaktes på tlf 995 41 500 når det er en akutt situasjon for et barn.

Mange barn og deres familier kan ha det litt ekstra vanskelig når barnehager, skoler og sosiale møtesteder som hovedregel er stengt. Barn med særlige behov vil etter avklaring mellom sentrale myndigheter (Barne-, ungdoms og familiedirektoratet, Utdanningsdirektoratet og Helsedirektoratet)  fortsatt kunne få et tilbud i barnehage/skole på linje med barn av personell i kritiske samfunnsfunksjoner. Behov kan meldes via barneverntjenesten. 

Sykehus

Enkelte kommuner på Helgeland har vedtatt å pålegge karantene for mennesker som kommer til kommunen fra områder utenfor Helgeland.

Vår vurdering er at det ikke er anledning til å pålegge karantene for personer fra Rødøy som reiser til sykehus i Rana, Alstahaug eller Vefsn. Å reise til sykehuset innebærer heller ikke at du vil bli satt i karantene når du kommer hjem igjen i Rødøy, om du ellers er utenfor risikogruppene. 

Vi oppfordrer deg på det sterkeste å opprettholde de viktige avtalene du har med sykehuset!

Hvis du har en viktig avtale med sykenhuset og får symptomer på forkjølelse eller luftveisinfeksjon skal du likevel avklare med sykehuset før du reiser. 

Ellers orienterer sykehuset om at ambulansedrift går som normalt, uavhengig av disse vedtakene. 

Vågaholmen 17. mars 2020

Kitt Grønningsæter
Rådmann

 

 

Helsestasjon

Rødøy kommune forholder seg til helsedirektoratet sine anbefalinger for tilgjengelighet i svangerskapsomsorg og helsestasjons – og skolehelsetjenestetilbud under koronautbrudd.

Vi prioriterer som anbefalt:

 • Oppfølging av nyfødte. Vi unngår i første omgang hjemmebesøk, men tilbyr konsultasjon på helsestasjon.
 • Gjennomføring av barnevaksinasjonsprogrammet (følg råd om smittehåndering)
 • 6 ukers konsultasjon med lege og helsesykepleier.
 • Følge opp barn og unge med spesielle behov eller familier det er bekymringer for.

Ved spørsmål angående helsestasjon og jordmor, ta kontakt med helsesykepleier Ingvill Telnes på telefon 959 65 660. Hun har telefontid på hverdager fra 0900-1400.


 

Stenging

Rødøy rådhus
er stengt for besøkende. Har du en nødvendig avtale kan du likevel få komme inn. Gjør en avtale med den du skal møte på forhånd.

Rødøy menighet 
har avlyst all aktivitet. Det blir heller ikke utleie av menighetens lokaler til eksterne aktører. Unntak som kan gjennomføres med særskilte restriksjoner vil være begravelser, dåp, vigsel, besøkstjeneste og soknebud. Menighetskontoret er stengt for besøkende uten særskilt avtale, men telefon og mail vil bli besvart fortløpende.

Bibliotekene
Bibliotekene er stengte fra og med torsdag 12. mars 2020 og inntil videre.

Tilbake til hovedsiden Koronavirus – vi skal bryte smittekjeden
 

Artikkelen blir løpende oppdatert.  

Sist endret 29.05.2020 13.12