Besøk oss på facebook

Facebook Facebook

Galleri

Rødøya
Rødøya

Hva skjer?

oktober 2020
man.tir.ons.tor.fre.lør.søn.
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Kontaktinformasjon

Rødøy kommune, Helse- og omsorgsetaten
Rødøy rådhus Vågaveien 100
8185 Vågaholmen
E-post : anne.skeie@rodoy.kommune.no
Telefon
: 75 09 80 10

Sikker innsending

Sikker innsending til kommunen Sikker innsending til kommunen

Kommuneplan

Kommuneplanens samfunnsdel Kommuneplan

Prosjektet Helsehus

Helsehus Helsehus

Rødøy det gode liv

Rødøy det gode liv Rødøy det gode liv

Kommunereform

Bedre kommune Kommunereform informasjonsside

Kommunekart

Polarsirkelportalen Polarsirkelportalen

Personvern

Personvern

Bredbånd og mobiltelefoni, informasjonsside

Bredbånd Bredbånd og mobiltelefoni, informasjonsside

Koronaviruset: tiltak og hendelser i Rødøy

Virus.png - Klikk for stort bilde

Vi har innført lokale tiltak i Rødøy, og det er begrenset adgangskontroll til offentlige bygg. Det er ikke klart hvor lenge de forskjellige tiltakene vil vare, men vi legger ut informasjon løpende her. 

Innreise- og smittekarantene

Reglene for innreise og karantene som skal gjøre det enklere å vite om man skal i karantene eller ikke er oppdatert. Det er to typer karantene: innreisekarantene og smittekarantene. Rødøy kommune følger de nasjonale retningslinjene. Det er viktig at du følger med på hvilke land og områder som omfattes av karanteneplikt ved innreise, dette kan variere.

I tillegg til karantene er testing viktig for å avdekke eventuell smitte og stoppe denne tidligst mulig. Hver og en bidrar til kampen mot korona ved å overholde karanteneplikten og overholde smittevernreglene:

 • 1 meters avstand
 • god håndhygiene
 • vær hjemme om du er syk
 • test deg ved mistanke om Covid-19

Det er vår felles innsats som teller.

Helsedirektoratets veileder om karantenereglene.


 

Gymsalene åpner for aktivitet

Ny informasjon per 22. september 2020

Vi har gleden av å kunne fortelle at våre gymsaler åpner for bruk igjen etter å ha vært stengt siden 12.mars.  Smittesituasjonen i Rødøy tilsier at det er forsvarlig å gjøre dette nå.

I utgangspunktet åpner vi for en aktivitet per dag. Hvordan dette organiseres ved den enkelte skole vil være forskjellig ut fra behov og hvordan anlegget er. Ta kontakt med skolens rektor for nærmere informasjon og for å avtale bruken av anlegget.

Garderobene vil ikke være tilgjengelige. Anleggene vil ikke være tilgjengelig i helgene. Idrettsarrangementer som cuper og kamper må det søkes spesielt om.

Dersom smittesituasjonen endrer seg, vil det kunne bli nødvendig å gjøre om på dette vedtaket.

Utleie av samfunnshus i tilknytning til skolene til lag og foreninger vil også være mulig i noe begrenset omfang. I utgangspunktet vil det være mulig to dager i uken, og med ett arrangement per dag. Dette må avtales med skolens rektor fra gang til gang.

 

Besøk ved omsorgssentrene

Ny informasjon per 19. august 2020

Den alminnelige besøksstansen til omsorgssentrene er nå opphevet. Men det er fremdeles krav til besøkskontroll og særlige hygienekrav i forbindelse med besøk. Besøk slik det nå er lagt opp til er en god måte å følge retningslinjene fra FHI på (lenke nederst i artikkelen). Det opprettholdes en tid framover.

Merk at pårørende eller andre som siste 10 dager har vært på reise til eller oppholdt seg i regioner og land utenfor Norge som ikke er omfattet av karanteneplikt ("gule områder"), bør ikke komme på besøk før 10 dager etter hjemkomst. Hvis de testes for SARS-CoV-2, bør de ikke komme på besøk før negativt prøvesvar foreligger.

Vi kan ellers ta imot besøk ved både Alderstun og Rødøya omsorgssenter, etter reglene nedenfor. Ta kontakt for avtale. I tillegg vil beboerne ved omsorgssentrene fritt kunne forlate omsorgssenteret. Det er viktig at også ved turer ut opprettholdes smittevernreglene i forhold til håndhygiene og sosial avstand.

Besøk bør fortrinnsvis skje utendørs, i eget besøksrom og eventuelt i beboers eget rom, uten opphold i fellesarealer. 

Det skal tilrettelegges slik at det er mulig å holde 1 meters avstand til hverandre, samt at det kan utføres håndhygiene før og etter besøk. 

Det blir tilrettelagt for besøk i en av leilighetene. Besøk kan også legges til rette for i uteområdene.

Vi har besøkstid alle dager fra kl 1100-1300 og kl 1630-1830. Det settes av inntil en time til hvert besøk. Lange besøk er i første omgang prioritert ektefeller og pårørende som har lang reisevei, men kan legges til rette for alle hvis det er tid og plass. Maks antall besøkende er to inne. For besøk ute gjelder regler for sosial avstand. 

Ta kontakt for å avtale besøkstidspunkt

 • Alderstun tlf 903 66 432
 • Rødøya tlf 902 84 852 

Besøkende til Alderstun møter ved hovedinngang ved gammelsiden, og vil bli vist til egen inngang på fremsiden av leilighet. 

Besøkende til Rødøya møter ved inngangen til heisen, og vil bli vist vei videre. 

Besøkende og beboer utfører håndhygiene før og etter besøk. Dette vil personalet vise dere.

Hold avstand til andre besøkende og påberegn litt venting mellom besøk slik at personalet får rengjort mellom besøkene. Ved luftveissymptomer ønskes ikke besøk.

Velkommen!

FHI: Besøk i kommunale helse- og omsorgsinstitusjoner


 

Koronatesting

Vi følger nasjonale retningslinjer for testing og karantene. Det betyr at alle som ønsker det skal kunne testes. Testing er et viktig virkemiddel for i kampen mot viruset. Ta kontakt med legekontoret for avtale om testing. Vi tester hovedsakelig ved legekontorene i Kila og på Rødøya. Legen avgjør om testing skal skje annet sted.

Dersom du ikke har symptomer/er syk eller skal testes som nærkontakt for personer som har Covid-19, kan du bruke offentlig transport med smittevernhensyn som hygiene og avstand. Dersom du har behov for bruk av drosje skal du bruke munnbind under den transporten.

Koronatestene sendes med post. Det kan derfor ta litt tid å få svar. Legen/legekontoret tar kontakt med alle så snart testresultat foreligger. Du vil også finne prøvesvar på helsenorge.no

Folkehelseinstituttet har mer informasjon om:


 

Gjenåpning

Rødøy rådhus
NAV Rødøy har åpent for besøkende mandager og onsdager kl. 12.00 – 14.00.

Øvrige kommunale kontor har åpent hverdager kl. 09.00-15.00. Ved besøk til andre tidspunkt enn dette, må det gjøres forhåndsavtale. Det oppfordres til å gjøre forhåndsavtale også i åpningstiden, for å være sikker på at saksbehandler er tilgjengelig.

Rødøy menighet 

Rødøy menighet har gradvis åpning av våre aktiviteter i henhold til oppdaterte smittevernsregler. Rødøy menighetskontor er åpent for besøk etter avtale. Vi henviser til vår hjemmeside for mer detaljert informasjon.

Bibliotekene

Rødøy folkebibliotek åpner igjen fra og med uke 35. Biblioteket i Tjongsfjord går tilbake til tidligere åpningsdager. Vi har fra og med uke 35 åpent på tirsdager fra kl 10.00-14.00 og torsdager fra kl 18.00-20.00.


 

Regjeringen bremser videre gjenåpning

Regjeringen orienterte 7. august om at de bremser videre gjenåpning og strammer til for å beholde kontrollen på smittespredningen. Dette innbærer blant annet:

 • Det åpnes ikke for flere enn 200 personer på arrangementer, eller kamper og cuper i breddeidretten for voksne.
   
 • Regjeringen innfører et nasjonalt forbud mot åpne serveringsteder med alkohol etter midnatt. Forbudet gjelder fra lørdag 8. august. Kommunene kan ikke dispensere fra dette.
   
 • Det gis nye anbefalinger om hjemmekontor og kollektivtransport.
   
 • Regjeringen anbefaler norske borgere å unngå unødvendige reiser til utlandet – også til grønne land.
   
 • Reisende som ankommer fra røde land skal ha på munnbind når de kommer til Norge og er på vei hjem i karantene, og det er fare for å møte andre.

Vi minner igjen om å holde minst én meters avstand, vaske hendene ofte og være hjemme hvis du er syk.

Les hele regjeringens orientering, og se pressenkonferansen her. 

 

 

Ny krisepakke for frivilligheten

En ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Formålet med ordningen er å kompensere frivillige organisasjoner som har betydelig inntektsbortfall fra arrangement eller annen spesifisert aktivitet, som følge av pålegg eller råd gitt av staten i forbindelse med covid-19-utbruddet. 
 

 

Ekstraordinært næringsfond

Det lyses ut ekstraordinært næringsfond som en del av regjeringens krisepakke. Bedrifter og næringsaktører kan søke om støtte til prosjekter som gir økt økonomisk aktivitet, verdiskaping og arbeidsplasser. 


 

Fritidsreiser

Her finner du Helsedirektoratets regler og råd om reiser, reiseliv og kollektivtransport

Her finner du Utenriksdepartementets råd om reiser.

UD fraråder for tiden alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder til 20. august. Fra og med 15. juni ble det gjort unntak for nordiske land som tilfredsstilte visse smittekrav. Fra og med 15. juli gjøres det unntak for reiser til land i EØS/Schengen som tilfredsstiller de samme smitekravene.

Fortsatt gjelder FHIs forebyggende råd på reisen:

 • God håndvask med såpe og vann et viktig forebyggende tiltak, både på reisen og for å avgrense videre smitte. Alkoholbasert hånddesinfeksjon kan være et alternativ hvis ikke håndvaskmuligheter er tilgjengelig. 
 • Unngå kontakt med syke personer, spesielt personer med luftveissymptomer. 
 • Unngå å hoste på andre, vask hendene hyppig og grundig og unngå å reise hvis du er syk. 

Les mer hos FHI om smittevernråd ved reise innenlands, utenlands, forebygging, osv.


 

Barnehager, SFO og skoler

Alle barnehager, grunnskoler, skolefritidsordninger og videregående skoler er gjenåpnet. Det er utarbeidet veiledere for hvordan smittevernet skal ivaretas i barnehager og skoler. Se mer om barnehager og skoler hos Helsedirektoratet

Smittespredningen er nå lav, og tiltak i barnehager og skoler kan lettes. I smittevernveilederne er det er laget en modell for tiltak som deles inn i grønt, gult og rødt nivå (regjeringen.no). Det er helsemyndighetene som avgjør om trafikklyset skal skifte, ikke skolene selv.

Tiltakene fra gjenåpningen og fram til starten av juni har vært på rødt nivå. Fra og med 2. juni 2020 kan barnehager og skoler nedjustere tiltakene til gult nivå. Vi planlegger ut fra gult nivå også utover høsten.

 

Samfunnshusene

Grendehusene kan i sommer leies ut til private arrangementer med de restriksjoner som til enhver tid gjelder i forhold til antall personer og avstander mellom personer.

Dersom det er mer enn tre dager opphold til ny utleie, kan renholdet utføres av de som leier lokalet med de instruksjoner som gjelder for renhold i forhold til hygiene og smittevern.

Dersom det er mindre enn tre dager til lokalet skal brukes av andre, må det i tillegg utføres smitterenhold av renholder.  Dette koster kr 750 og belastes leietaker i tillegg til ordinær leiepris. Ordinært renhold og rydding utføres av leietaker.


 

Legekontorene

Legekontoret har nå åpent for ordinære konsultasjoner, men vi forholder oss til grunnleggende smittevernsrutiner. Har du luftveissymptomer eller har vært i nærkontakt med personer med mistenkt eller påvist smitte tar du først kontakt med oss per telefon, så avtaler vi videre oppfølging. Dette gjelder også dersom du allerede har avtalt time.

Vi ber deg også om å forholde deg til hoste og hånd hygiene samt anviste sitteplasser på venterom.

Mange spørsmål og vurderinger kan gjøres via telefon eller ved videokonsultasjon. Vi ber deg ta kontakt med legekontoret per telefon eller via besøkslegen.no dersom du trenger kontakt med lege eller helsepersonell. Vi vil da sammen vurdere eventuelle alternativ.

Selv om vi har iverksatt smittevern tiltak er det viktig at alle som trenger kontakt med lege tar kontakt med oss enten på legekontoret eller legevakt.

Hvordan kontakte oss, og åpningstider.


 

Psykisk helse

Tjenesten har åpent for normal drift, men med grunnleggende smittevernrutiner. Har du luftveissymptomer eller har vært i nærkontakt med personer med mistenkt eller påvist smitte må du informere oss om dette per telefon,  da avtaler vi alternative løsninger. Vi tilbyr også videokonsultasjoner

Psykisk helsetjeneste  er tilgjengelig på telefon 480 95 611 alle hverdager fra 0800-1500.


 

Videoprat til omsorgssentrene

Det er egne besøksrestriksjoner for omsorgssentrene. Alderstun omsorgssenter har åpnet for besøk, se over. Rødøya omsorgssenter jobber med tilsvarende løsninger. Kun besøk som er strengt nødvendig tillates inntil videre.

Du kan i stedet for besøk ta en videoprat med din nærmeste på omsorgssentrene. Dette er en fin mulighet til å møtes oftere. Begge har sin messengerkonto. Ring først, så er vi behjelpelige med å sette opp videopraten. 

 • Alderstun omsorgssenter, 903 66 432
 • Rødøya omsorgssenter, 902 84 852
Eller ta kontakt med omsorgssenteret for å avtale eventuelle nødvendige besøk
 • Vakt-telefon Alderstun omsorgssenter 75 09 80 27
 • Vakt-telefon Rødøya omsorgssenter 75 09 89 70

 

 

Idrettsaktivitet

Regjeringen har lagt frem smittevernveileder for idrett

Uteanleggene har allerede blitt åpnet for bruk. Det nå åpnet for at også innendørs idrettsanlegg kan tas i bruk. Det er fremdeles forbudt å bruke garderobeanleggene, og treningsstudioer o.l. er fremdeles stengt.

Det skilles mellom arrangementer og ordinære treninger: 

 • Ved arrangementer tillates det at inntil 50 personer kan være samlet på et sted.
 • Ved ordinære treninger tillates det at inntil 20 personer kan være samlet på et sted.
 • Forutsetningen er at smittevernreglene følges.

Det er ikke renhold av kommunal idrettshaller på ettermiddag og kveldstid. Anleggene må renholdes mellom hver gruppe som skal bruke det. Dersom idrettsanleggene skal kunne benyttes på ettermiddag og kveld, må bruken derfor avtales med oppvekst- og kultursjefen på forhånd, særlig om hvordan renhold skal foregå. 

Regjeringen har også gjort bestemt at det blir ytterligere gjenåpning av barne- og ungdomsidrett fra 1. august.  Fra 1. august gis det unntak fra avstandskravet i covid-19-forskriften ved gjennomføring av konkurranser der alle deltakerne er under 20 år og aktiviteten ikke kan utføres som normalt dersom en skal overholde avstandskravet til enhver tid. Åpningen forutsetter at smittesituasjonen på det tidspunktet tillater det.

Denne beslutningen innebærer at det igjen åpnes for kamper og andre konkurransesituasjoner for barne- og ungdomsidretten opp til og med 19 års, innenfor de respektive idrettskretsens grenser. Beslutningen innebærer at det nå vil være mulig å planlegge aktiviteter utover høsten.

Norges idrettsforbund, NIF har også egen temaside om koronavirus

Særforbundene har også temasider om korona for detaljert gjennomføring av aktivitetene, f.eks Norges fotballforbund, NFF.

 

Råd for deg med allergi

Pollenallergi har mange like symptomer med koronasmitte, og allergikere bør ta allergimedisin for å undersøke om symptomene forsvinner.

– Virker medisinen, er det god grunn til å tro at det ikke er korona, sa helsedirektør Bjørn Guldvog på pressekonferanse om koronakrisen onsdag 22. april.

Om lag 1 million nordmenn har pollenallergi, og flere har uttrykt bekymring over at symptomene minner om korona og er redde for at de er smittet med viruset, ifølge Guldvog.

Han anbefaler allergikere å begynne med pollenmedisin to uker før sesongen starter. Dersom medisinen ikke virker mot symptomene, bør man ta kontakt med fastlegen for å eventuelt bli testet for koronaviruset. 

– Har man alvorlige symptomer og medisinen ikke virker, kan det være lurt å ta en test, sa han. (NTB)

Norges Astma og alleriforbund (NAAF) skriver også at hjelper det å ta antihistaminer, øyedråper og nesespray, så er det allergi.

NAAF har også en informasjonsside om korona for allergikere. Her finner man informasjon om korona for dem som har astma eller kols, hvem som skal i barnehage og på skole, råd om hjemmekontor, håndvask og andre tema. 


 

Fysioterapeuter

Fysioterapeutene har vært stengt etter vedtak fra Helsedirektoratet, men har åpnet igjen.  

Viktig informasjon angående covid-19 og fysioterapi. (PDF, 126 kB) Her orienterer fysioterapeut Linn Krogh blant annet om at dersom du har mistanke om Covid-19, luftveisinfeksjon, forkjølelsessymptomer eller feber, så ikke kom inn til behandling! 

Ring for å avtale ny time. Fysioterapeutene vil vurdere hvem som kan få time ut fra gjeldende situasjon.

Linn Flættkjær Krogh (Kila) treffes på telefon 901 23 827 fra kl 0900-1500 mandag til fredag. 

Thomas Hoff (Jektvik) treffes på telefon 401 94 242. 


 

NAV informerer

Har du behov for kontakt med NAV Rødøy kan du:

* Bruke funksjonen «skriv til oss» på nav.no
* Sende e-post til NAV Rødøy, adressen er: nav.rodoy@nav.no
* Kontakte Pernille Bruun, leder 412 72 634
* Behov for kontakt med barnevernet i Rødøy, ring 904 16 429
* Slå opp på nav.no. for person

Økt tilgjengelighet
Med bakgrunn i den pågående pandemisituasjonen har flere personbrukere enn vanlig behov for å komme i kontakt med NAV. NAV har derfor åpnet en midlertidig kanal for brukere av sosiale tjenester på nav.no, slik at disse brukerne kan kommunisere digitalt med sitt NAV-kontor. Skriv til oss

Søk om økonomisk sosialhjelp
Nå kan du som skal søke om økonomisk sosialhjelp i Rødøy søke digitalt. Søk om øknomisk sosialhjelp

Forskudd på dagpenger
Permitterte og arbeidsledige kan søke NAV om forskudd på dagpenger fra mandag 30. mars. Pengene kan utbetales før påske. Les om hva du må gjøre, hvor mye du får, og når du får pengene på NAV.no


 

Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte

Hjelpetelefonen hjelper seksuelt misbrukte personer, incestutsatte og deres pårørende. Telefonen er åpen døgnet rundt, alle dager i året. Du kan være anonym om du vil. 

Trenger du noen å snakke med, ring 800 57 000. Det er gratis å ringe. 


 

Familier med ny hjemmesituasjon

Det har de siste dagene vært mye fokus på hvordan familier håndterer den nye hjemmesituasjonen.

Tverrfaglig Team for barn og unge i Rødøy vil gjerne gjøre oppmerksom på at vi alle fortsatt er i arbeid og at vi kan kontaktes for samtaler/rådgivning/konsultasjon per telefon. Vi har avtalt ukentlige møter på nett.

 • Helsesykepleier Ingvild Telnes 959 65 660

 • Barne- og ungdomskoordinator Christina Heimdal 905 30 929

 • Barneverntjenesten Siri Midttun eller Inger Lise Kvalvik Aakre, vakttelefon dagtid 904 16 429

 • Interkommunal barnevernvakt kveld/natt/helg: 995 41 500

 • Oppvekstetaten Svend Leif Einvik 473 15 905

Familievernkontorene er gjenåpnet. Møter i hovedsak på telefon. Nettsiden ”Familiehverdag” gir mange nyttige tips

I tillegg finnes det en rekke hjelpetelefoner barn og voksne kan ta kontakt med, deriblant:

Noen råd til både barn og foreldre:

Åtte råd til barn - Klikk for stort bilde

Råd til foreldre - Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delt bosted og samvær under koronautbruddet

Hverdagen er vanskelig for mange under koronautbruddet. Foreldre som ikke bor sammen kan møte nye utfordringer når de skal samarbeide om barna, ikke minst i forbindelse med påsken.

Regjeringen har noen råd for gjennomføring av delt bosted og samvær mellom barn og foreldre.


 

Videokonsultasjon

Nå tilbyr både legene og psykisk helsetjeneste videokonsultasjoner. Dette kan være et fint alternativ til å møte på legekontoret, eller bare å snakkes per telefon. Samtidig reduserer vi risikoen for å spre smitte. 

Videokonsultasjon egner seg godt for samtaler og forlengelse av sykemeldinger, eller andre enkle problemstilling som ikke krever undersøkelse. 

For å bestille time ta kontakt, som ved vanlig timebestilling.

Du må ha epost for å kunne benytte deg av tilbudet. 

Her finner du mer informasjon om videokonsultasjon


 

Koronasituasjonen og privatøkonomi

Situasjonen med koronasmitten påvirker samfunnet vårt i stor grad. Mange blir permitterte, og vil etter hvert gå over til dagpenger. Redusert inntekt gjør det viktig å gå gjennom den nye økonomiske situasjonen. Ved å være tidlig ute, kan større økonomiske problemer unngås.

De som trenger hjelp med å få kontroll på økonomien kan søke hjelp. NAV-kontorene tilbyr økonomisk rådgivning til innbyggerne som trenger det.

NAV Gjeldsrådgivning er økonomirådstelefonen i NAV. Telefonnummeret er 55 55 33 39. 

Mer om NAV Gjeldsrådgivning – økonomirådstelefonen i NAV.

Har du behov for kontakt med NAV Rødøy kan du:

 • Bruke funksjonen «skriv til oss» på nav.no
 • Sende e-post til NAV Rødøy, adressen er: nav.rodoy@nav.no
 • Ringe Pernille Bruun, leder 412 72 634

Samle gjerne mest mulig av dine økonomiske opplysninger før du tar kontakt. Dokumenter kan sendes inn via sikker innsending e-dialog på Rødøy kommunes hjemmeside.


 

Større utvalg av bøker

Gjennom den nye e-bok appen Book Bites får du nå et betydelig større utvalg av bøker! Det blir også flere eksemplarer av hver tittel tilgjengelig for utlån.

Les mer om Book Bites på biblioteksidene


 

Barneverntjenesten

Møter mellom barneverntjenesten og barn og foreldre vil i hovedsak bli gjennomført per telefon eller på nett.

Dersom du er bekymret for et barn eller ønsker å snakke med oss i en pågående sak, kan du kontakte oss direkte på barnevernstelefonen 904 16 429 innfor ordinær kontortid.

Utenfor ordinær kontortid er det fortsatt Barnevernvakta i Bodø som skal kontaktes på tlf 995 41 500 når det er en akutt situasjon for et barn.

Mange barn og deres familier kan ha det litt ekstra vanskelig når barnehager, skoler og sosiale møtesteder som hovedregel er stengt. Barn med særlige behov vil etter avklaring mellom sentrale myndigheter (Barne-, ungdoms og familiedirektoratet, Utdanningsdirektoratet og Helsedirektoratet)  fortsatt kunne få et tilbud i barnehage/skole på linje med barn av personell i kritiske samfunnsfunksjoner. Behov kan meldes via barneverntjenesten.


 

Sykehus

Vi oppfordrer deg på det sterkeste å opprettholde de viktige avtalene du har med sykehuset!

Hvis du har en viktig avtale med sykenhuset og får symptomer på forkjølelse eller luftveisinfeksjon skal du likevel avklare med sykehuset før du reiser. 

 

 

Helsestasjon

Rødøy kommune forholder seg til helsedirektoratet sine anbefalinger for tilgjengelighet i svangerskapsomsorg og helsestasjons – og skolehelsetjenestetilbud under koronautbrudd.

Vi prioriterer som anbefalt:

 • Oppfølging av nyfødte. Vi unngår i første omgang hjemmebesøk, men tilbyr konsultasjon på helsestasjon.
 • Gjennomføring av barnevaksinasjonsprogrammet (følg råd om smittehåndering)
 • 6 ukers konsultasjon med lege og helsesykepleier.
 • Følge opp barn og unge med spesielle behov eller familier det er bekymringer for.

Ved spørsmål angående helsestasjon og jordmor, ta kontakt med helsesykepleier Ingvill Telnes på telefon 959 65 660. Hun har telefontid på hverdager fra 0900-1400.


Tilbake til hovedsiden Koronavirus – vi skal bryte smittekjeden

Artikkelen blir løpende oppdatert.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist endret 22.09.2020 09.39