Besøk oss på facebook

Facebook Facebook

Galleri

Fotograf: Oddmund Mathisen
Midnattstur til Storgjedden 27/6-09. Blokktinden i bakgrunnen.
Oddmund Mathisen

Hva skjer?

august 2020
man.tir.ons.tor.fre.lør.søn.
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Kommende hendelser

Kontaktinformasjon

Rødøy kommune
Rødøy rådhus Vågaveien 100
8185 VÅGAHOLMEN
Telefon
: 75 09 80 00 (09.00-15.00)

Faks
: 75 09 80 01
Org.nr.
: 945 717 173
Mva.nr.
: NO945717173MVA
Kommunenr.
: 1836
Åpningstid
: kl.08.00 -15.30

Sikker innsending

Sikker innsending til kommunen Sikker innsending til kommunen

Kommuneplan

Kommuneplanens samfunnsdel Kommuneplan

Prosjektet Helsehus

Helsehus Helsehus

Rødøy det gode liv

Rødøy det gode liv Rødøy det gode liv

Kommunereform

Bedre kommune Kommunereform informasjonsside

Kommunekart

Polarsirkelportalen Polarsirkelportalen

Personvern

Personvern

Bredbånd og mobiltelefoni, informasjonsside

Bredbånd Bredbånd og mobiltelefoni, informasjonsside

Kjære Rødøyfjerdinger

Ordfører Inger Monsen på ordførerens tur til Gjerøyfjellet - Klikk for stort bilde Siden koronapandemien rammet oss i vinter har vi alle fått hverdagen endret på en eller annen måte. Som ordfører har også min hverdag vært annerledes. Mye fokus har naturlig nok vært på koronasituasjonen. Reising har det vært veldig lite av etter 12. mars, og de aller fleste møtene har vært avholdt som fjernmøter på nett. 

Nå når samfunnet gradvis åpner igjen gir det mulighet for å reise rundt og treffe kommunens innbyggere. Selvfølgelig innen trygge smittevernrammer. Derfor kommer det nå et initiativ fra meg om å ha en runde med kontordag rundt i kretsene. Dette vil starte opp etter sommerferien. Det vil da være mulig for alle å møte ordfører, og også varaordfører av og til. De som vil prate med oss kan komme på vegne av seg selv, som næringsdrivende eller som del av et lag eller en forening. Vi håper å kunne finne et sted i hver krets hvor vi kan ha base og hvor vi kan møte innbyggerne til en prat over en kopp kaffe.  

Det vil komme mer informasjon om hvilken krets jeg/vi kommer til i god tid på forhånd. Dette vil bli annonsert på kommunens hjemmeside og facebookside. Ta gjerne kontakt på forhånd, om du vil avtale tid eller har spørsmål til ordfører som trenger forberedelse. Da håper jeg vi ses:)  

Ordførerens tur i Rødøy, ble gjennomført midt i juni og gikk til toppen av Gjerøyfjellet. Det var en kjempefin tur i et fantastisk flott vær. Selv om «Fjellet» bare er 168 meter høyt, er det en nydelig utsikt på toppen. Turen anbefales som en fin familietur, siden den hverken er lang eller bratt å gå. 

Sommeren er over halvveis og mange er kanskje midt i ferieavviklingen, mens noen allerede er ferdig med sommerferien for denne gang. For min del blir det meste av ferien tatt hjemme i Rødøy. Ingen plass i verden er finere enn hjemme i Rødøy, det er nå min mening. Spesielt når været er godt! Jeg vil derfor med bildet over reklamere for alle de fine turmålene vi har i egen kommune. I hver eneste krets i Rødøy er det flotte, spennende og spektakulære turmål. Enten man vil høyt opp på en fjelltopp eller en tur for å bade på en av de  mange hvite sandstrendene i kommunen. 

Vi har lagt bak oss en spesiell vinter og vår, med store restriksjoner. Det er på sin plass å berømme befolkningen i Rødøy for å ha tatt koronatiltakene på alvor. Det må vi fortsette med.

Vi har vært heldige i Rødøy og vært uten smitte i kommunen. Likevel er det sannsynlig at det kan komme smitte til vår kommune også. Selv om vi nå skal kose oss med lange dager og lyse netter, må ikke glemme oss bort i sommervarmen. Vi må fortsatt følge smittevernrådene – holde avstand, vaske hender og holde oss hjemme når vi er syke. Det er ikke så mye som kreves, men vi må hjelpe hverandre å huske på disse enkle reglene.  

Med ønske om en fortsatt god sommer til alle innbyggere og besøkende i Rødøy.

Inger Monsen
Ordfører 

Sist endret 22.07.2020