OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Tilskudd til bredbåndsutbygging

Rødøy kommune har fått tildelt ekstramidler fra Nordland fylkeskommune på kr. 4,55 millioner til utbygging av bredbånd i Melfjordbotn og Værangfjorden/Nordværnes.

Tilskuddet kommer i tillegg til kr. 3,445 millioner tildelt tidligere til samme prosjekt, som har en totalramme på kr. 11,8 millioner.

I tillegg har Lurøy og Rødøy kommuner gjennom felles søknad fått tildelt kr. 5,31 millioner til utbygging av bredbånd på Storselsøy/Hestmona og Nesøya.

Kommunen er svært fornøyd med å ha fått tildelt disse ekstramidlene. Sak om utbygging og finansiering av egenandeler i prosjektene blir lagt frem for kommunestyret snarest.