OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Trening/svømming i varmt basseng for voksne

I samarbeid med frivillige starter Rødøy kommune opp et lavterskel treningstilbud i kommunens bassenger. Tilbudet er gratis og er åpent for voksne som vil svømme eller være i bevegelse i varmt vann. Det trenges ingen forkunnskaper for å delta.

Det legges opp til egentrening, det viktigste er bevegelse og oppvarmet vann. Velkommen!

Åpningstider:

Jektvik basseng: Tirsdager 19.30-21.00

Rødøy basseng: Onsdager 18.00-19.30

Tjongsfjord basseng: Torsdager 19.00-20.30 (26. januar, 9. februar og 16. mars er bassenget åpent 20.00-21.30 grunnet barneidrett)

Obs! Det vil ikke bli basseng i uke 9 (vinterferie) og uke 14 (påskeferie)

Spørsmål? Ta kontakt med koordinator for folkehelse og kultur, Ann Karin Arntsen på e-post: ann.karin.arntsen@rodoy.kommune.no eller ring 750 98 008

Ann Karin Arntsen
Koordinator for folkehelse og kultur
Oppvekst og kultur