OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Ny kommunedirektør tilsatt

Kommunestyret har i møte i dag tilsatt Harald Einar Erichsen som kommunedirektør i Rødøy. Erichsen har takket ja til stillingen.

Drømmer i Salten

10 kommuner går sammen for å finne ut hva innbyggerne drømmer om. “Drømmer i Salten”er en statusrapport på hva folket i Salten tenker om framtiden.

Bli med på UKM 2023

Ung Kultur Møtes er en viktig møteplass for ungdomskultur. Påmelding til årets mønstring er i gang og fristen er 1. mars. Rødøy kommune samarbeider med Gildeskål og Meløy om lokal mønstring og i år skal den være i Rødøy!

Trening/svømming i varmt basseng for voksne

I samarbeid med frivillige starter Rødøy kommune opp et lavterskel treningstilbud i kommunens bassenger. Tilbudet er gratis og er åpent for voksne som vil svømme eller være i bevegelse i varmt vann. Det trenges ingen forkunnskaper for å delta.

Tilskudd til bredbåndsutbygging

Rødøy kommune har fått tildelt ekstramidler fra Nordland fylkeskommune på kr. 4,55 millioner til utbygging av bredbånd i Melfjordbotn og Værangfjorden/Nordværnes.

Ni søkere til kommunedirektørstillingen

Søknadsfrist for stillingen som kommunedirektør i Rødøy gikk ut 10. januar. Det kom inn ni søknader.

Endringer i brukerbetalinger år 2023

Rødøy kommunestyret vedtok i møte 16. desember 2022, sak 083/2022, endringer i brukerbetalinger fra år 2023.

Har du bolig å leie ut til flyktninger fra Ukraina?

Rødøy kommune har mottatt anmodning fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) om bosetting av 30 flyktninger i år 2023. For å få dette til, vil det være behov for flere utleieboliger/-leiligheter. Ønsker du å leie ut bolig/leilighet til flyktninger fra Ukraina, finner du mer informasjon og skjema her.

Det er åpnet for ny søknadsrunde i tilskuddsordningen til mangfolds- og inkluderingstiltak i idrett og fysisk aktivitet

Lotteri- og stiftelsestilsynet forvalter tilskuddsordningen som skal legge til rette for økt deltakelse i idrett og fysisk aktivitet. Det kan gis tilskudd til prosjekter eller engangsutgifter i 2023 og 2024. Det er åpnet for søknader og søknadsfristen er 16. februar, klokken 13.00.